BABIĆ I BALIĆ PRED OTKAZOM: Savez sazvao izvanrednu sjednicu!

Photo: Robert Anic/PIXSELL

"Moram razgovarati sa suprugom", rekao je Babić odmah nakon utakmica kada je bio upitan o vlastitoj budućnosti na klupi momčadi koja je upravo prosula osam golova prednosti u zadnjih 15 minuta i predala protivniku medalju u ruke.

Izbornik Željko Babić mogao bi ostati bez posla nakon što se oprostio od Svjetskog rukometnog prvenstva dvama nevjerojatnim porazima od Norveške u polufinalu i od Slovenije u borbi za broncu.

“Moram razgovarati sa suprugom”, rekao je Babić odmah nakon utakmica kada je bio upitan o vlastitoj budućnosti na klupi momčadi koja je upravo prosula osam golova prednosti u zadnjih 15 minuta i predala protivniku medalju u ruke.

Nije trebalo čekati dugo, iz rukometnog saveza javio se predsjednik Tomislav Grahovac koji najavljuje moguću smjenu izbirnika, ali ne samo njega već i koordinatora reperzentacije Ivana Balića, kao i pomoćnika Petra Metličića. Nakon razgovora s članovima Upravnog odbora HRS-a, Grahovac je sazvao Sjednicu UO-a za utorak, 31. siječnja 2017., s početkom u 14 sati.

“Nakon razgovora sa svim članovima Upravnog odbora, sazvao sam sjednicu Upravnog odbora u utorak, 31. siječnja, s početkom u 14 sati. Jedina točka sjednice Upravnog odbora bit će odlučivanje o povjerenju izborniku Željku Babiću, koordinatoru Ivanu Baliću i stručnom stožeru hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije”, rekao je predsjednik Grahovac.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI