Babić objasnio što se dogodilo u završnici sa Slovencima i progovorio o svojoj budućnosti na klupi!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Babić je, začuđujuće, bio miran i hladnokrvan u svojim komentarima, a evo kako je objasnio što se dogodilo večeras u zadnjim minutama susreta.

Izbornik hrvatske rukometne vrste, Željko Babić, komentirao je nevjerojatan poraz svojih odabranika u borbi za broncu. Hrvatska je poražena s golom razlike, ali ono što je šokantno jest činjenica da su petnaestak minuta prije kraja imali prednost od osam golova razlike. Babić je, začuđujuće, bio miran i hladnokrvan u svojim komentarima, a evo kako je objasnio što se dogodilo večeras u zadnjim minutama susreta.

“Meni je jedino objašnjivo to da su igrači jako umorni. Odigrali su fantastično 45 minuta, a nakon toga se nismo mogli vratiti u obrani. Slovenci su nas stalno pritiskali. Noge su nam bile mrtve. Igrači su mrtvi, oni ne mogu hodati više”, komentirao je Babić.

Ipak, bila je to prednost od osam golova… “Kako smo je stvorili, tako smo je i ispustili”, hladnokrvno će Babić.

Jedan na jedan igra je dala veliku priliku Slovencima, zašto se baš to forsiralo. “Umor. Samo umor”, kratko će izbornik.

Bila je to najgora ‘crna rupa’ na prvenstvu. “Mi smo to znali i to su stvari za dublju analizu, sigurno su povezane s mladošću naših igrača”, tvrdi Babić.



Nastup na SP-u ocijenio je dobrim, a je li ovo momčad koja će napadati zlato n EP-u dogodine?

“Nismo osvojili medalju, ali dali smo 100 posto naših mogućnosti. Ali to je sport. Stvorili smo dobre pretpostavke za Hrvatsku, s još dva-tri ozlijeđena igrača Hrvatska ima odličnu momčad i može napadati medalju u Zagrebu”, kazao je Babić pred kamerama RTL-a.

Osim Mamića koji je bio fenomenalan, koje smo mlade igrače dobili? “Dobili smo puno. Imamo na krilima, imamo Šebetića… Imamo mi puno mladih igrača”, veli Babić-

Babić je prije par mjeseci ponudio ostavku, sada je ušao u polufinale i dogurao do četvertog mjesta. Kakva je njegova budućnost?

“Moram razgovarati sa suprugom doma”, rekao je Babić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI