Babić ostao svoj i odmah se okrenuo medalji: ‘Suvišno je išta reći, Bogu hvala na svemu. Slovenci? Neka bude Božja volja’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Odmah nakon šokantnog poraza od Norveške u polufinalu Svjetskog rukometnog prvenstva, pred kamere RTL-a je stao izbornik Željko Babić.

Hrvatska nije uspjela, Norveška je slavila u najnapetijoj završinici prvenstva i to nakon produžetaka. Odmah nakon šokantnog poraza od Norveške u polufinalu Svjetskog rukometnog prvenstva, pred kamere RTL-a je stao izbornik Željko Babić.

Kako se osjećate? “Suvišno je išta reći, osim Bogu hvala na svemu”, kratko je odgovorio Babić.

Rukometaše je od finala dijelio sedmerac u posljednjoj sekundi.

“To je sport. Imali smo šansu, nismo pogodili. Nema tu previše filozofije. Igrali smo na našem maksimumu, sa srcem i željom. Došli smo blizu, nismo dali gol”, kazao je izbornik.

O čemu je razmišljao u zadnjim trenucima kada je Horvat izvodio sedmerac?



“To se ne može objasniti. Mi se moramo resetirati, sutra je već utakmica za treće mjesto. Moramo dati sve od sebe i probati osvojiti medalju jer to bi bilo čudo za Hrvatsku”, komentira izbornik.

Kako sada podići momčad?

“Ja sam ponosan na igrače. Pokazali su što znači igrati za domovinu. Ponavljam, to je sport. Večeras ćemo napraviti sastanke. Slovenija je imala dan odmora više. Moramo pronaći dodatnu snagu i probati pobijediti. Dati ponovno sve od sebe i neka bude Božja volja”, ostao je i dalje svoj Babić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI