BABIĆ ZADOVOLJAN NAKON POBJEDE NAD MAĐARSKOM: ‘Ovako se igra za Hrvatsku’!

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Velika je to i važna pobjeda za Hrvatsku koja sada može lakše disati jer je pratkično si već otvorila put ka nokaut fazi. Toga je svjestan i izbornik Željko Babić.

Hrvatska je slavila u drugom kolu skupne faze Svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj protiv Mađarske 31:28. Velika je to i važna pobjeda za Hrvatsku koja sada može lakše disati jer je pratkično si već otvorila put ka nokaut fazi. Toga je svjestan i izbornik Željko Babić.

“I da smo izgubili, turnir je dug. Naravno, bolje je da smo pobijedili. Pokazali smo emociju, strast, borbenost…i zbog toga sam jako sretan. Ne smijemo previše slaviti. Imamo dan odmora i moramo se dobro pripremiti za Bjelorusiju. Zahvaljujem se igračima na angažmanu i borbenosti i rekao bih da se ovako igra za Hrvatsku”, kazao je Babić za RTL.

Hrvatska je proigrala tek u drugom dijelu…

“Nikad nije kasno kada pobijediš. Mađari su izvrstan tim. Mi smo mlada momčad i imamo opterećenje da moramo pobjeđivati. U takvim okolnostima našim mladim igračima nije lako igrati”, veli Babić.

Pred Hrvatskom su dvije, uvjetno rečeno lakše utakmice protiv Bjelorusije i Čilea, ali Babić tvrdi da neće mirovati.



“Nema mira nikad u hrvatskoj reprezentaciji”, nekoliko puta je ponovio pred kamerama izbornik.

Koliko bolje Hrvatska može igrati?

“Večeras smo odigrali jako dobru utakmicu. Mislim da u tajmingu možemo biti još precizniji. Teško mi je reći koliko bolje možemo igrati”, rekao je Babić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI