BANJALUČKA LEGENDA U ŠOKU NAKON SMRTI ZLAJE: ‘Sudbina nije dozvolila da mu ispunim obećanje’

Banjalučka legenda rukometa Velimir Petković pripremao je svoju ekipu za gostovanje kod Nexea iz Našica u EHF-ovoj Europske lige kada je saznao za smrt prijatelja Zlatka Saračevića.

Zajedno su rasli u Banja Luci, igrali u momčadi i Petković je priznao kako mu je ovo bila najteža priprema za utakmicu u karijeri.

“Prije samo deset dana je bio s Podravkom u Moskvi, igrao je dvije utakmice s CSKA. Bio je moj gost, svaki dan smo proveli zajedno. Vodio sam ga po gradu, pili smo vina, išli na večere, razgovarali o svemu. Žalio mi se na neke probleme koje je imao u Koprivnici, moram reći da je on za mene bio jedan veliki trener koji u Hrvatskoj nije dobio pravu priliku”, rekao je Petković pa nastavio:

“Pričao sam danas sa Zoranom Gopcem i pitao ga zašto takvi velikani žive u nemilosti klubova. Prilikom našeg posljednjeg razgovora u Moskvi, obećao sam mu da ću mu pomoći, misleći da bih ga možda sljedeće sezone mogao dovesti u Moskvu, da bude sa mnom gore, ali eto… Sudbina nije dozvolila da mu ispunim obećanje. Posljednja dva dana su mi jako teška”, istaknuo je Petković, a njegove riječi prenosi Sportklub.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI