BARAKUDE ŽELE ‘UZETI MJERU’ SRBIJI: Čeka nas velika utakmica, a evo što se još sprema kod naših predstavnika

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Hrvatski vaterpolisti su se pobjedom nad Crnom Gorom vratili na pravi put na olimpijskom turniru u Tokiju, a nakon predstave koja je bila prava i slavlja s pet golova prednosti, slijedi vrlo veliki izazov u četvrtom kolu u skupini protiv Srbije.

Aktualni olimpijski pobjednici, Srbi će biti novi pokazatelj što izabranici Ivice Tucka mogu na ovom turniru, zaista će biti najveći mogući test. Igrat će se sutra u 8:30 ujutro po našem vremenu, a obje momčadi će u utakmicu ući s dvije pobjede i porazom u dosadašnjim nastupima u Tokiju.

Hrvatska ima pobjede nad Kazahstancima i Crnogorcima, uz neočekivani poraz od Australaca u drugom kolu. Srbija je otvorila vaterpolski turnir porazom od Španjolske, ali potom je bila uvjerljiva protiv Kazahstana (19:5) i Australije (14:8).

Prvi nastup Sandre Perković

Petak nam donosi prvi izazov Sandre Perković na Igrama u Tokiju. Uz Josipa Glasnovića, Sandra je bila nositeljica hrvatske zastave u mimohodu na svečanom otvaranju, a u 2:30 sati ujutro po našem vremenu nastupit će u svojoj skupini kvalifikacija u bacanju diska.



Nastupa i još jedna hrvatska diskašica, Marija Tolj, čija će kvalifikacijska skupina biti na rasporedu u 3:55 sati.

Braća Fantela pred novim plovovima

Mihovil i Šime Fantela sutra će imati nova tri plova u jedriličarskoj klasi 49er.

U akciji će biti i naša iskusna streljašica Snježana Pejčić, prvo u kvalifikacijama malokalibarske puške 50 m trostav, a ako prođe, potom i u finalu koje će početi u devet ujutro po našem vremenu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI