BBB-ovci ostavili strašnu poruku Mamićima

Photo: 24 sata

Vratio se Zoran Mamić na mjesto sportskog direktora Dinama. Pišu se komentari, Internet gori, a mnogi su navijači hrvatskoga prvaka nezadovoljni tim podatkom. Vratio se u klub čovjek koji je nepravomoćno osuđen na 4 godine i 11 mjeseci zatvora za izvlačenje velikog novca iz Dinama. Čeka se pravomoćnost presude po kojoj bi neki članovi obitelji Mamić mogli biti kažnjeni višegodišnjim zatvorom, ali Zorana kazna koja je donesena nepravomoćno na manje od pet godina ne priječi u obavljanju njegovih funkcija u Dinamu.

Dok su iz kluba s Maksimirske ceste slali pisma predsjednici i premijeru u kojima mole da se Dinamo spriječi od određenih osoba iz raznih interesnih krugova koji su bili povezivani s preuzimanjem konaca u klubu, navijači vode svoje bitke. Jednu su poruku u noći sa srijede na ćetvrtak Bad Blue Boysi ostavili čelnicima Dinama ispred klupskog fan shopa.

Osim transparenta na kojem je poručeno da su čelnici kluba “sve bliže Mirogoju”, upaljeni su i lampioni. List 24 sata objavio je fotografije i video s nadzornih kamera, a poslan je i upit u Dinamo iz kojeg su se promptno oglasili.

“To smatramo kaznenim djelom prijetnje i u tom ćemo smislu podnijeti odgovarajuće prijave PU Zagrebačkoj. Očekujemo kako će počinitelji tog djela biti otkriveni u najkraćem mogućem roku”, poručili su iz Dinama.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI