BILA JE TO KARIMOVA VEČER: Čudesnom Benzemi zahvalio se i Modrić, oglasio se i veliki Iker Casillas!

Guliver image

Junak velike Realove pobjede u Ligi prvaka fantastični je Karim Benzema koji je sva tri gola za Real. Za drugi gol asistirao mu je naš Luka Modrić. 

„Ovo je čarobna noć, kao protiv PSG-a. Ušli smo na teren da pobijedimo. Stvari su išle dobro. Od prve minute do zadnje. Stvarno smo dobri, borimo se uvijek do kraja. Sva tri su jako bitna gola, ali mi je najdraži treći jer sam propustio jednu šansu pred kraj prvog poluvremena. Imao sam to u glavi. Ancelotti je jedan od najboljih trenera na svijetu, imamo puno povjerenja u njega. Imamo još uzvratnu utakmicu, dat ćemo sve da pobijedimo”, izjavio je Benzema nakon utakmice u Londonu.

Benzemi je ovo bio četvrti hat-trick u Ligi prvaka, ove sezone je u 36 utakmica zabio 37 golova. Doista čudesno.

Da je to bila Karimova večer potvrdio je i Luka Modrić koji mu je poštovanje iskazao na Twitteru sa samo dvije riječi- ”Kakav igrač!”, napisao je Luka.

Veliki Iker Casillas počastio ga je na Twitteru.

– K9 je Spiderman. K9 je Wolverine. K9 je vratar u vrašoj zgradi. K9 je vaš najbolji prijatelj. K9 je vaša baka. K9 je predsjednik Amerike. K9 je instruktor s kojim skačete padobranom. K9 je vaš anđeo čuvar. K9 je Bog! Karim Benzema!

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI