BILI IMAJU ZANIMLJIV IZGOVOR ZA DEBAKL U ‘GENERALKI’: ‘Znate, malo smo umorni, pripreme su bile žestoke!’

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je u ponedjeljak navečer imao neuspješnu generalnu probu prije početka prvenstva i nove sezone.

Zrinjski ih je na Poljudu pred nešto više od 3000 gledatelja porazio s 3:1 i tako pomalo zabrinuo vjerne navijače koji od ove sezone od njih doista puno očekuju.

Novi trener splitskog kluba Jens Gustafsson istaknuo je kako se momčad nije držala plana te da su loše odluke dovele do takvog rezultata.


“Bilo je prekrasno vidjeti navijače na tribinama, nadam se da ćemo ih uskoro vidjeti još i više. Novi travnjak je također dobar, a što se tiče nogometa u prvom dijelu nismo se držali zadanog plana, nismo izgledali dobro, moram priznati. Bilo je jako puno loših odluka, a kad smo u drugom dijelu promijenili cijelu momčad, izgledali smo puno bolje”, kazao je Gustafsson, pa još dodao:

“U drugom dijelu smo izgledali više kao momčad nego u prvom dijelu, bili smo bolji s loptom, ali nismo kreirali prilike. Imamo još jako puno za raditi u sljedeća četiri dana. Moramo sad ovu utakmicu izbaciti iz naših glava jer sad kreće borba za bodove. Moramo biti oštriji i neki igrači moraju biti u boljoj formi. Od utorka se maksimalno posvećujemo Lokomotivi“, najavio je prvi susret Hajduka u novoj sezoni HNL-a.Jedan od najboljih pojedinaca u redovima Bilih bio je povratnik s posudbe iz Šibenika Emir Sahiti. 

On je imao zanimljiv izgovor i obrazloženje nakon loše igre i poraza:

“Malo smo umorni nakon priprema u Sloveniji. Ova utakmica nam je služila kao priprema za Lokomotivu i nadam se da ćemo u subotu ući maksimalno sa sto posto i pobijediti. Drago nam je što su navijači vratili na tribine, svi se želimo vratiti normalnom životu, a oni nam predstavljaju motiv više”, kazao je Sahiti.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI