BILIĆ VRUĆA ROBA NA TRŽIŠTU: Tek je dobio otkaz, a već ga traži jedna reprezentacija i jedan velikan!

screenshot

Ponude su svakako zanimljive, a nema dvojbe kako bi se u skoro vrijeme tu moglo naći još klubova i reprezentacija

Da je otkaz Biliću zapravo i bio neki šok, nije. Raskid ugovora sa Slavenom Bilićem bio je samo pitanje vremena jer je hrvatski strateg već odavno potrošio sav kredit koji je ostvario onom sjajnom prvom sezonom.

No, čak niti to što se Bilić već više od godinu dana muči s lošom formom nije umanjilo interes klubova i reprezentacija za Slavenovim angažmanom. Bosanskohercegovački mediji su se, recimo, raspisali o tome da je Bilić glavni kandidat za preuzimanje klupe njihove reprezentacije. O tome se lamentiralo nakon utakmice u Tallinnu između Estonije i BiH, kada je bilo jasno da će Baždarević dobiti otkaz.

Bilić je u West Hamu zarađivao oko četiri milijuna eura godišnje, a samo su mu za otpremninu u West Hamu morali dati oko 2.3 milijuna eura. BiH mu može ponuditi tek oko 200 tisuća eura po sezoni. Čak i da se isprse s kojih milijun, teško je da bi se Biliću to isplatilo.

No, traži Bilića i jedan otočki klub. Doduše ne iz Premiershipa već ga traži škotski Glasgow Rangers koji je bez trenera otkako je smjenjen Pedro Caixinho. Bilić je navodno zainteresiran za posao, a vjerojatno bi trebao i na pregovore za koji dan, tvrde to škotski mediji.

Prisjetili su se Škoti i Bilićevih izjava od prije sedam godina. “Bila bi čast i odgovornost trenirati jednu od momčadi iz Glasgowa. Oni su institucije, način života, religija. Oni su puno više od kluba. Kada bi me pozovali Celtic ili Rangers, otišao bih pješice na razgovor”, kazao je tada Bilić Record Sportu.



Ponude su svakako zanimljive, a nema dvojbe kako bi se u skoro vrijeme tu moglo naći još klubova i reprezentacija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI