Bilićev ostanak u West Hamu ovisi o jednoj stvari

screenshot

Bilić može malo odahnuti

Slaven Bilić trenutno se može opustiti, njegovo mjesto u West Hamu sigurno je barem do kraja sezone. Naime, iako je krenuo s četiri poraza, dvije pobjede i jednim remijem, vlasnici kluba pružit će mu priliku da se dokaže.

Bilićevo mjesto zasigurno je spasila i pobjeda u 90. minuti nad Swansejem, ali to ne ublažava činjenicu da su završili na 15. mjestu. Osim toga, dodatan pritisak na Bilića bio je Ancelottijev otkaz u Bayernu jer su vrlo brzo krenuli napisi kako on dolazi u West Ham, ali čini se da je to dosta neizgledan scenarij.

U klubu kao svjetko na kraju tunela vide povratak ozlijeđenih igrača taman za utakmice s Burnleyem, Brightonom i Palceom.

Ovakav rasplet događaja nije neočekivan s obzirom na to da su u West Hamu poznati po tome da trenere drže do isteka ugovora te tek tada odlučuju o raskidu ili nastavku suradnje, pa tako nešto vjerojatno čeka i Bilića.

Inače, Bilić je u suobtu zaradio zviđdanje s tribina kada je umjesto Ayewa i Chicharita uveo Masuaku i Sakha. Ipak, upravo oni su mu na kraju donijeli pobjedu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI