BILIĆEVIM PROBLEMIMA NEMA KRAJA: Napadač otkazao poslušnost hrvatskom treneru, nastala nova pobuna!

Facebook: West Ham United (Official)/Photo: Arfa Griffiths

Nakon što je zimus nastao cirkus s Dimitrijem Payetom koji je naprasno napustio klub nezadovoljan Bilićevim vodstvom i stilom igre, pojavio se novi problem s napadačem Diafrom Sakhoom.

Osim što muku muči s plesanjem po rubu zone ispadanja u Premiershipu, hrvatski strateg čini se opet gubi kontrolu u svlačionici. Nakon što je zimus nastao cirkus s Dimitrijem Payetom koji je naprasno napustio klub nezadovoljan Bilićevim vodstvom i stilom igre, pojavio se novi problem s napadačem Diafrom Sakhoom.

West Ham je opet kiksao u 33. kolu, remizirali su sa fenjerašem Sunderlandom 2:2, a senegalski nogometaš odbio je sjesti na klupu za pričuve jer je mislio kako mu je mjesto u prvih jedanaest. Ipak, Bilić nije popustio pod pritiskom umišljenog Senegalca pa je posao napadača prepustio Carrollu i Ayewu.

Sakho je odbio otputovati na utakmicu sa Sunderlandom, a engleski mediji pišu kako bi uskoro mogao napustiti klub. Bilić ovoga puta ima punu podršku navijača, ali otočki mediji isto tako pišu kako Bilić još uvijek nije odbacio senegalskog nogometša i da ga želi koristiti već u utakmici s Evertonom.

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI