BILIĆU LEĐA ČUVA JEDINO UPRAVA: U očima engleskih navijača i medija Slaven je već bivši, a pronašli su mu i nasljednika

Facebook: West Ham United/Photo: Arfa Griffiths

Mnijenje navijača prihvatili su i mediji koji Slavena guraju s klupe već neko vrijeme, a nakon posljednje poraza od Arsenala počeli su mu tražiti zamjenu.

Hrvatski strateg Slaven Bilić proživljava teške dane na klupi West Hama. Klub je opet upao u crnu seriju i niže loše rezultate, a iz sigurnosti sredine tablice ponovo su se približili donjem domu i borbi za opstanak. Ono što je najgore od svega jest što West Ham zaista ne izgleda dobro na terenu, još bi se moglo zažmiriti na taj loš niz da je problem samo u realizaciji i što se kaže sreći, no, postaje očigledno da Bilić nema pravog rješenja za izlaz iz krize.

Navijači su zazivali Bilićevu smjenu još prošle zime kada je West Ham plesao po rubu zone ispadanja, a sada se priča o smjeni ponovo zakotrljala i čini se nezaustavljivo juri niz brdo. Mnijenje navijača prihvatili su i mediji koji Slavena guraju s klupe već neko vrijeme, a nakon posljednje poraza od Arsenala počeli su mu tražiti zamjenu.

Dojam koji se može steći čitajući napise britanskog Telegrapha i poruke navijača po društvenim mrežama jest da bi Bilić trebao otići odmah. Telegraph mu pak “daje posljednju šansu” u utakmici sa Swanseajem ovoga vikenda, a realno to bi mu i zaista mogla biti posljednja prilika s obzirom na to da je velški klub 18. klub prvenstva, ali od Čekičara je udaljen tek pet bodova.

Telegraph tvrdi kako West Ham, ako dođe do otkaza Biliću, neće dati priliku nikome iz njegova stručnog stožera pa tako niti bivšem kapetanu Julianu Dicksu jer smatraju da su promjene nužne u čitavom vodstvu momčadi. Pronašli su mu i zamjenu. “Predsjednik Sullivan smata kako ne bi bilo zgorega dati priliku direktoru nogometne akademije West Hama, Terryju Westleyju koji je vodio prvu utakmicu prošle sezone kada je Bilić bio odsutan zbog obiteljskog odmora”, tvrdi Telegraph.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI