BIŠĆAN NAJAVIO ŠVICARSKU: Čeka nas izuzetna teška utakmica i ozbiljan protivnik kojeg želimo pobijediti!

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Nastojat ćemo pobijediti i osvojiti tri boda, izjavio je u subotu izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Igor Bišćan uoči susreta drugog kola EP protiv Švicarske koji se igra sutra.

“Svjesni smo da su nam nakon rezultata iz prve utakmice šanse manje, ali nastojat ćemo pobijediti i osvojiti tri boda. U nekoj teroriji i neriješeno bi nam igralo, ali nećemo kalkulraiti i gledati kako će se razvijati stvari u drugoj utakmici”, rekao je Bišćan.

Samo su važna tri boda


“Švicarci su pokazali da su dobra, ozbiljna momčad, natjecateljski posložena, parirali su Englezima i čak su se u agresiji i trci nametnuli Englezima. Znao sam da su jako dobri, ali nisma znao da mogu cijelu utakmicu limiritati Engleze na jako malo”, kazao je, dodajući da će vjerojatno protiv Švicarske promijeniti sustav i možda kojeg igrača.

Što se tiče toga kako su reprezentativci reagirali na poraz od Portugala, izbornik je odgovorio da nisu previše negativno doživjeli poraz.“Ja sam im rekao što je trebalo reći, oni su pokušavali ispuniti plan i dali su sve od sebe. Nema razloga da budu u prevelikoj negativi. Izgubili smo samo 1-0, nema razloga taj poraz doživljati pretragično”, rekao je Bišćan.

Na pitanje smatra li da nakon prvog kruga Portugal najbolje djeluje, Bišćan kazao da je to u ovoj fazi natecanja teško reći ponovivši kako su ga Švicarci jako iznenadili.

Ne može ocjeniti tko je najjači u skupini

“Nisam siguran da mogu reći da su oni najbolji zbog secifičnosti utakmice protiv nas ili zbog toga jer su Englezi i Švicarci odigrali jednu jako dobru utakmicu, pokazali su visok nivo kada je pitanju disciplina. Treba vidjeti kako će Portugal igrati s njima. Grupa je jako teška, nivo kvalitete svih reprezentacija je izrazito visok i treba odigrati jako dobro utakmicu od početka do kraja”, istaknuo je Bišćan u najavi sutrašnje utakmice.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI