Bivši engleski reprezentativac doživio psihički slom: Policija ga privela u potpunosti izgubljenog i u lošem stanju

Screenshot

Nekadašnji krilni igrač Tottenhama, a danas Evertona, djelovao je u potpunosti izgubljeno i slomljeno, a našli su ga kako stoji nasred ceste zbog čega je policija i intervenirala.

Bivši engleski nogometni reprezentativac Aaron Lennon (30), završio je u bolnici nakon što je doživio težak psihički slom. Lennon je završio u klinici za psihičke bolesti zbog izrazito lošeg mentalnog stanja nakon što ga je policija privela u noći s ponedjeljka na utorak.

Nekadašnji krilni igrač Tottenhama, a danas Evertona, djelovao je u potpunosti izgubljeno i slomljeno, a našli su ga kako stoji nasred ceste zbog čega je policija i intervenirala, tvrde engleski mediji. Također navode kako ga je policija morala pola sata nagovarati da uđe u njihovo vozilo.

“Dobili smo prijavu u 4:34, a uočili smo osobu kako stoji u trenirci na isključenu s prometnice u Salfordu blizu Manchestera”, objavili su iz policije.

Everton je pak objavio kako Lennon ima psihičkih problema, odnosno kako ima bolest vezanu za stres i da mu je zbog toga pružena odgovarajuća njega. Svoju posljednju utakmicu za Everton odigrao je 11. veljače ove godine, a nakon toga mu je menadžer Ronald Koeman rekao kako neće igrati u prvom momčadi jer nije u psihičkom stanju odraditi taj posao.

Lennon je nekada bio cijenjen nogometaš i vrijedan član reprezentacije za koju je skupio 21 nastup, ali najveći utisak ostavio je u Tottenhamu za kojeg je u 364 utakmice postigao 30 golova i upisao 77 asistencija. Trenutno, prema Transfermarktu vrijedi oko šest milijuna eura…



Facebook Comments

Loading...
DIJELI