BIVŠI IZBORNIK PRED NOVIM IZAZOVOM? Na radaru je još jednog francuskog velikana, no ima i ozbiljnu konkurenciju

screenshot

Nakon što je naprasno i neočekivano dobio otkaz u Monacu krajem prošle godine,  bivšeg izbornika Vatrenih Niku Kovača povezivalo se s nekim klubovima.

Prije svega s njegovim bivšim klubom Herthom iz Berlina. No prema posljednjim informacijama i pisanju francuskih medija Kovača želi i Olimpique Lyon koji igra najgoru sezonu u posljednjih 15 godina.

Sve će reći pogled na ljestvicu Ligue 1. Lyon se nalazi na tek 10. mjestu u Ligue 1, čak devet bodova iza pozicija koje vode u Ligu prvaka. Treneru Peteru Boszu trese se stolica.

Teško je za vjerovati kako će Bosz novu sezonu dočekati na klupi iako ima ugovor do 2023. godine, ukoliko momčad Lavova opet ostane bez sudjelovanja u Ligi prvaka.

Iako se za novog trenera kroz medije provlači i ime bivšeg izbornika Laurenta Blanca, sportski direktor Vincent Ponsot navodno na radaru ima Juliena Stephana koji s klupe vodi Strasbourg, te već spomenutog našeg Niku Kovača.Bivši izbornik Vatrenih ranije je tijekom trenerske karijere vodio Eintracht, Bayern i Monaco. Možda su upravo Lavovi novi izazov u trenerskoj karijeri Nike Kovača, no za sve ćemo morati pričekati kraj sezone kad bi neki odgovori mogli biti jasniji.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI