BIVŠI IZBORNIK VATRENIH NESLAVNO KRENUO: Bilić u kinesku avanturu krenuo porazom

Photo: Arfa Griffiths

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić svoju dvogodišnju avanturu u kineskom Beijing Guoanu otvorio je porazom u gostima kod Shanghai Shenhue. Bilo je 2:1 za domaću momčad.

Golova nije bilo do 59. minute kad je Giovanni Moreno doveo domaćine u vodstvo, a na 2:0 povisio je Wu Xi samo šest minuta posloje.

Za Bilićevu momčad u sudačkoj nadoknadi zabio je Li Lei ali više od toga nisu mogli. Za domaćine je svih 90 minuta odigrao Matej Jonjić, bivši branič Hajduka, Zadra i Osijeka, koji već godinama igra u Aziji.

Bivši trener West Bromwicha imat će dosta težak zadatak ove sezone budući da u momčadi ima samo tri stranca. To su iskusni španjolski veznjak Jonathan Viera, kongoanski napadač Cedric Bakambu te brazilski veznjak Lucas.

Ivan Leko startao pobjedom



S druge strane drugi hrvatski trener koji je nedavno stigao u Kinu Ivan Leko startao je u novu avanturu s visokom i uvjerljivom pobjedom. Njegov Šangaj Porto slavio je u prvo  kolu Superlige protiv Tianjin Jinmena 6:1.

Hat-trick za Šangaj zabio je Marko Arnautović, dva puta se u strijelce upisao Brazilac Lopes, a jedan je pogodak djelo Lu Wenjuna.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI