BJELICA DOBIO NASLJEDNIKA, OSIJEK JE DONIO ODLUKU: Ivica Kulešević postao sportski direktor kluba

Foto: Vlado Kos / CROPIX

Odlukom Uprave NK Osijek Ivica Kulešević promoviran je u novog sportskog direktora Kluba. Riječ je o bivšem igraču, treneru i voditelju škole nogometa Bijelo-plavih koji je u posljednje dvije godine obnašao funkciju pomoćnika sportskog direktora, objavio je klub na svojim službenim stranicama.

 

Imam maksimalno povjerenje u Ivicu Kuleševića da će u novoj ulozi na najbolji mogući način provoditi sportsku strategiju Kluba. Riječ je o iskusnom sportskom djelatniku koji je u NK Osijek prošao brojne uloge, a budući da je posljednje dvije godine bio pomoćnik sportskog direktora dobro je upoznat sa svim detaljima koji se tiču njegovog posla i smjera kojim želimo ići, rekao je predsjednik NK Osijek Ferenc Sakalj.

Nakon igračke karijere u Bijelo-plavom dresu, sjajnih rezultata koje je postigao kao trener u školi nogometa pa i zapažene uloge koju je imao na klupi prve momčadi, Kuleševiću su sada povjerene ovlasti provođenja sportske politike Kluba.

“Hvala predsjedniku Sakalju i upravi na povjerenju koje mi je ukazano. Dugo sam već dio kluba, imam jasnu sliku o trenutnom stanju kao i viziju u kojem se smjeru, kada govorimo o sportskom segmentu, NK Osijek treba razvijati.

Vjerujem da ću svojim iskustvom, znanjem i entuzijazmom to povjerenje opravdati i da ćemo svi zajedno biti uspješni u periodu koji je ispred nas”, izjavio je Ivica Kulešević, koji je prvu momčad Osijeka vodio 2019. i 2020. godine.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI