BJELICA U ŠALJIVOM TONU O SMJENI KOPIĆA: ‘Znate li vi onu priču ’13-13-13’? Prolazio jedan čovjek kraj ludnice…”

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Rijeka i Osijek na Rujevici igraju derbi 32.kola na Rujevici. Do kraja je ostalo još pet kola, Osijek je porazom Dinama u Splitu došao u poziciju da sa svih pet pobjeda do kraja po prvi put postane prvak Hrvatske. Rijeka je praktički ispala iz borbe za naslov prvaka. Utakmicu i derbi na Rujevici najavio je trener Osječana Nenad Bjelica.

“Stanje i atmosfera u momčadi su najbolji mogući ako izuzmemo izostanke Leovca, Jugovića, Škorića i Malenice. Svi ostali su spremni, vidjeli smo i u prethodnim utakmicama, kada su nam nedostajali neki igrači, da su svi koji su dobili priliku istu iskoristili na najbolji mogući način. Zbog toga idemo s puno optimizma da na teškom terenu kakva je Rujevica možemo doći do nova tri boda”, rekao je strateg Bijelo-plavih.

Potom je Bjelica otkrio kako do pobjede protiv Rijeke.

Kako do pobjede? Onako kako igramo cijelo vrijeme, tako ćemo igrati, s puno discipline u igri, s velikom agresivnosti, s velikom odgovornošću, s velikim momčadskim duhom, kvalitetom koju imamo u našoj momčadi… Bez obzira što Rijeka nije u najboljem trenutku znamo da igramo s opasnom momčadi koja ima veliku ofenzivnu kvalitetu, sjajnog trenera i uvijek dobru atmosferu na Rujevici. Vjerujemo u sebe, u naše igrače, u ono što radimo i da tako možemo doći do nova tri boda”.

“Sve utakmice koje smo igrali na Rujevici su bile prave, mislim da smo se i u svakoj pokazali u dobrom svjetlu. I prošle sezone i ove smo bili dosta dobre, to su utakmice u kojima su detalji odlučivali, a nadam se da ćemo sada ostvariti tu pobjedu koju žarko želimo”, kazao je Bjelica o tome da se njegova momčad ne može pohvaliti baš dobrim učinkom na Rujevici.



“Nadamo se da će i drugi kiksati, a mi sve pobijediti. Imamo pet utakmica do kraja i bez obzira što igramo s nekima koji ne igraju za nešto, mogu nam zagorčati život”.

Neizbježno je bilo i pitanje o Dinamu i promjenama koje su se dogodile u njegovom bivšem klubu i smjeni Željka Kopića.

Znate li onu priču 13-13-13? Kad je jedan prolazio pokraj ludnice, bio je veliki zid i iza svi viču 13-13-13. Njemu nije bilo jasno, vidi rupicu u zidu i da pogleda što se zbiva, a iznutra ga štapom ubodu u oko i počnu vikati 14-14-14. Ne vodim brigu o drugima, Dinamo zna najbolje što radi i nemojte mi još i to dati za posao. Priča je poučna, ne turaj nos gdje ti nije mjesto. Osijeku će za susret protiv Rijeke nedostajati Leovac, Jugović, Malenica i kapetan Škorić.

Uz Bjelicu na pressici je bio i Mijo Caktaš koji je na Rujevici odigrao puno dobrih utakmica još kao igrač Hajduka.

“Ovaj tjedan smo stvarno dobro radili i pripremali se za utakmicu s Rijekom. I zadnja utakmica je dobro izgledala, ali je Rijeka za taj gol bila bolja od nas. Očekujemo kvalitetnu utakmicu, znamo da Rijeka igra dobro na svom terenu, bez obzira na dva poraza u zadnje dvije utakmice. Znamo da ta utakmica ima veliku težinu, ali mi ćemo gledati sebe pa ćemo vidjeti do kud će nas to dovesti” kazao je Caktaš i dodao:

“Moj promašeni penal protiv Hajduka? Tad sam se osjećao spremno da ga izvedem, ali dogodilo se da sam promašio. Mislim da sam se na najbolji način vratio golom protiv Slavena”, zaključio je Caktaš.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI