Novi trener Milana oduševljen Bobanom: Otkrio zašto je Hrvat toliko poseban

sibenik.in

Zvonimir Boban tema je dana u Milanu, a klupska televizija pripravila je intervju s novim trenerom Marcom Giampolom koji je dao podršku Bobanu, ne samo podršku nego pokazao i oduševljenje što će surađivati s Hrvatom.

Njegove riječi su bile jako iskrene;

“Radio sam strašno puno u životu da bih došao do ove prilike. Milan je jedan od najuspješnijih europskih klubova u povijesti i jedan od najvažnijih. Za mene je ovo nevjerojatna stvar i presretan sam što sam ovdje. Moj put je bio dug, ali trenerski put ionako nikad ne završava. Stalno napredujemo, stalno učimo i imamo nove ideje. Odmoran sam, prepun energije i ne mogu dočekati početak sezone”, priča novi trener Milana.

Kada je upitan o suradnji s Bobanom spremno je odgovorio:

“Malo sam iznenađen, to je sjajan tip. Ostao sam zatečen kad sam vidio s koliko znanja, strasti i ozbiljnosti Boban radi ovaj posao. Skupa s Maldinijem. Maldini i Boban su oličenje Milana i onoga što znači biti dio takvog kluba. Njihova strast je zarazna i siguran sam da ćemo imati dobar i iskren odnos.”



Giampola je praktički spomenuti dvojac i doveo u klub. Sadašnji trener Milana jednu slabu Sampdoriju doveo je prošle sezone do sredine ljestvice iako su svi prognozirali da će ispasti iz Serie A.

“Moramo igrati atraktivno i efikasno, to nam nalaže povijest, težiti ću takvom pristupu”; zaključio je Giampolo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI