BOGDANOVIĆ ODLIČAN U POBJEDI JAZZA: Knicksi do iznenađenja večeri, Lakersima derbi protiv Bucksa

Screenshot

Iako Bojan Bogdanović još nije na razini od prije operacije zgloba u sinoćnjoj pobjedi njegove Utahe protiv New Orleans Pelicansa 129:118 ugradio je 16 poena, dvije ukradene lopte, tri skoka i jednu asistenciju, a bio je stopostotan s linije slobodnih bacanja, pogodio je sedam od sedam.

U redovima Utaha najbolji je bio Donovan Mitchell s 36 poena, dok su kod Pelicansa Zion Williamson (27) i Brand Ingram (23) skupili zajedno 50 poena. Jazz je sada na drugom mjestu NBA zapadne konferencije s omjerom 11-4, jednako kao i Clippersi, dok su Lakersi prvi s jednom pobjedom više i imaju drugi najdulji pobjednički niz u ligi zajedno sa Clippersima dok je ispred jedino prvak La Lakersi.

Nakon utakmice najbolji u redovima Utahe Donovan Mitchell nahvalio je Bogdanovića:

“Prošle sezone je postizao 20 poena po utakmici, sjajno je što se vratio, i dalje će biti naše smrtonosno oružje. Šutira k’o lud, pokušavamo ga uklopiti natrag, a on radi odličan posao, čini lakšim i moj i život svih nas.”, rekao je NBA star.

Do nove pobjede La Lakersi dišli su na gostovanju u Milwaukeeju, gdje su pobijedili Buckse s 113:106. LeBron James zabio je 34, Kentavious Caldwell-Pope 23, a Anthony Davis 18 koševa, dok je za domaćine Giannis ubacio 25 poena uz 12 skokova.



Iznenađenje večeri priredili su igrači Golden State Warriorsa koji su izgubili na svom terenu od New York Knicksa 104:119.

Možda i ključni trenutak susreta dogodio se minutu prije kraja prvog poluvremena kada je najbolji obrambeni igrač Warriorsa Draymond Green isključen zbog druge tehničke pogreške. Knicksi su u nastavku vrlo brzo ostvarili dvoznamenkastu prednost te tako stigli do treće pobjede zaredom. Odlični su kod pobjednika bili RJ Barrett s 28 koševa i Julius Randle sa 16 ubačaja, 17 skokova i 9 asistencija, dok je Stephen Curry ubacio 30 za domaće.

Knicksi su sada osma momčad Istoka s omjerom 8-8, dok su Warriorsi sedmi na Zapadu s 8-7.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI