BRAT MASKIRANOG HULIGANA IZNIO OZBILJNE TVRDNJE: ‘Policajac je u tunelu udario Dominika šakom u zatiljak’

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Brat Dominika Mamića iznio je ozbiljne tvrdnje jer kaže kako su Dominika policajci udarili u tunelu za igrače.

Dominika Mamića, maskiranog navijača Hajduka koji je upao na teren Poljuda i vatrogasnom štipaljkom krenuo na suca utakmice Hajduka i Rijeke, u utorak su posjetila braća u zatvoru na Bilicama. U Split su se uputili iz slavonskog sela kraj Vinkovaca, Cerića.

Brat Dominika Mamića iznio je ozbiljne tvrdnje jer kaže kako su Dominika policajci udarili u tunelu za igrače.

“Nakon što su moga brata policajci priveli, nije se ništa događalo dok ga interventni policajci nisu doveli do tunela za igrače, a onda ga je jedan od policajaca udario svom snagom šakom u zatiljak. Nisu to htjeli učiniti pred publikom, ali su učinili u tunelu, gdje nitko ne vidi. Obratit ću se Unutarnjoj kontroli Ministarstva unutarnjih poslova i ministru Vlahi Orepiću, pa neka on kaže ime tog policajca koji je udario mog brata. Neka iziđe i ime i prezime policajca kada je izišlo u svim novinama Dominikovo ime”, izjavio je Dominikov brat, prenosi Slobodna Dalmacija.

“Moj brat inače ne izlazi, niti noćari, nema nikakvih poroka osim navijanja za Hajduk. Ja, na primjer, ne navijam za Hajduk, a oba se slažemo da su suci i Hrvatski nogometni savez uništili hrvatski nogomet. Znam da brat ima svoju ekipu s kojom se druži i kad ode na Hajdukove utakmice”, kazao je brat uhićenog navijača.

“Moj brat često dolazi pratiti Hajduk diljem Hrvatske, pa je tako došao i u Split. On se nije doselio u Split i ne živi u Splitu, nego je došao navijati. Kažnjen je s 900 kuna oko te osobne iskaznice jer nije promijenio mjesto prebivališta kod nas u Slavoniji. Slušajte, da je moj brat odbio alkotest policiji, pa on nikada ne pije. Što ima odbiti kada u životu nije popio ni kap alkohola?! Mislim da nije u redu da u zatvoru moj brat nema pravo na barem jedan poziv dnevno. On je nezaposlen i nema nikavih primanja i nije u redu da ga kazne nekom velikom kaznom, a nadam se da će ga i što prije pustiti jer nikoga nije ni ubio ni ozlijedio”, izjavio je brat Dominika Mamića, prenosi Slobodna.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI