BREKALO IZVEO SHOW U RAZBIJANJU FIORENTINE: GAZZETA SLAVI HRVATE! ‘Bikovi odigrali briljantno, a svi su slavili Jurića i Brekala!

Autor: Marko Lukunic/PIXSEL

Torino je u 21. kolu Serie A na svome terenu pregazila Fiorentinu 4-0. Sve je praktički bilo gotovo nakon 45 minuta kad je momčad Ivana Jurića vodila 3:0.

Momčad Ivana Jurića povela je u 19. minuti golom Singa, a goste je potpuno slomio Josip Brekalo koji je od 23. do 31. minute zabio dva gola.

Prvi je zabio na lijepu asistenciju Lukića koji je napravio veći dio posla i onda nesebično uposlio hrvatskog reprezentativca.

Gol pogledajte OVDJE.

Drugi gol hrvatskog majstora stigao je samo osam minuta kasnije i to nakon katastrofalne pogreške Josea Callejona. Bivši igrač Napolija i Real Madrida  koji je neoprezno vratio dugu loptu prema golmanu. Brekalo je izbio sam pred golmana Fiorentine, sjajnom fintom ga zaobišao i još jednom poslao loptu u praznu mrežu za velikih 3-0.



Gol pogledajte OVDJE.

Konačnih 4:0 postavio je Sanabria u 59. minuti, a Brekala je u 79. minuti zamijenio Marko Pjaca.

To su bili peti i šesti gol Brekala ove sezone i prvi nakon gotovo dva mjeseca. Posljednji put je zabio Udineseu u 13. kolu.

Nakon utakmice odmah su i uslijedile su velike pohvale za pobjedu i igru Torina, s posebnim naglaskom na Brekala za kojeg kažu da je bio jedan od glavnih likova pobjede.

“Granata, kako nazivaju Torino,  je odigrala najbolju utakmicu sezone”, piše Gazzeta Dello Sport. Jednako euforično pobjedu su doživjeli i navijači Torina koji su od velike sreće i zadovoljstva i zapjevali: O mama, mama, vidio sam velikog bika.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI