BRILJANTNI PAŠALIĆ SJAJNO ZABIJAO ZA ATALANTU: Gol o kojem će se pričati u 6:2 pobjedi kod Udinesea

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić opet je bio strijelac za odličnu Atalantu koja je u 21. kolu talijanske Serie A pobijedila Udinese u gostima 6:2.

Utakmica je riješena već u prvih 45 minuta nakon kojih je Atalanta imala vodstvo 3:0, a sve je počelo pogotkom hrvatskog nogometaša. U 17. minuti Pašalić je nadskočio dvojicu suparničkih igrača te je glavom pogodio domaću mrežu.

Gol pogledajte OVDJE.

Za Pašalića je to bio već osmi ligaški pogodak ove sezone, odnosno ukupno deveti ovosezonski za Atalantu jer je jedan dao u Ligi prvaka. Uz sve to ima i sedam asistencija te je definitivno jedan od najboljih igrača Atalante tijekom sezone.

Nakon njega mrežu Udinesea još su pogađali Muriel u 22. pa Malinovskij u 43. minuti za uvjerljivih 3:0.



Nastavak je protekao u sličnom tonu. U dominaciji gostujućih igrača koji su do kraja potopili domaći Udinese. Djimsiti u vlastitu mrežu te još jednom Muriel pa Maehle i Pessina za konačnih 6:2 gostiju iz Bergama. Pašalić je zamijenjen u 73. minuti.

Atalanta je time nastavila sa sjajnom gostujućom formom u Serie A. Bila je ovo deveta pobjeda na strani, a uz to još ima i dva neodlučena rezultata.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI