BROZOVIĆ ZAVRŠIO SAGU: Interu produžio vjernost za vrtoglavu cifru! Poslao posebnu i snažnu poruku o ratu u Ukrajini

screenshot

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović konačno je okončao dugu sagu. Iako je trenutno ozlijeđen i u očekivanju povratka na teren, produljio je ugovor s milanskim klubom. Kako je objavio milanski Inter, 29-godišnji hrvatski reprezentativac ostaje u dresu tog talijanskog klupskog velikana, čime je došao kraj nagađanjima hoće li ostati ili ipak otići drugdje. Novi ugovor Brozovića i Intera tako vrijedi do 2026.godine.

Za iduće četiri godine zaradit će 60 milijuna eura.

“Medijska nagađanja me nikad nisu zanimala. Moj posao je igrati nogomet, a ne čitati beskrajne bezvezne bajke”, rekao je Brozović nakon što je produljio vjernost za Inter pa još i dodao:

“Nikad nisam razgovarao ni s jednim klubom zbog poštovanja prema Interu. Uvijek mi je bila čast i privilegija igrati za Inter pa sam svojim predstavnicima rekao da neću razgovarati ni s jednim klubom osim ako mi Inter kaže da ne želi produžiti moj ugovor. Moje poštovanje i ljubav prema klubu i navijačima je doživotna. To se ne bi promijenilo čak ni da Inter nije htio produžiti moj ugovor”.

“Novac nikada nije bio razlog zašto igram nogomet i nikada neće biti. Kada vidim bolesti i patnju ljudi, a posebno sada u Ukrajini, znam koliko sam sretan što igram za klub kao što je Inter i što živim u vrhunskom gradu kao što je Milano. Bio sam u Interu u nekim vrlo teškim trenucima za klub i mene, ali nastavili smo se boriti da budemo bolji. Sav trud nagrađen je kada smo prošle godine osvojili scudetto. Angažirali su me da postanem još bolji igrač i da pomognem Interu da osvoji više trofeja” – zaključio je Marcelo nakon produženja ugovora.

Prilikom potpisa ugovora, iskusni Vatreni iskazao je svoju sreću zbog ostanka u Interu, a njegova poruka bila je posvećena i Ukrajini koja trpi rusku invaziju.

“Kada vidim da ljude pogađaju bolesti i patnja, a posebno sada u Ukrajini, znam koliko sam sretan što imam priliku igrati u klubu kao što je Inter i živjeti u vrhunskom gradu poput Milana” rekao je Brozović.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI