BRUNO MARIĆ PRELOMIO I OPALIO TEŠKU PLJUSKU NAŠIM SUCIMA! Derbi Hajduka i Osijeka sudit će Cipranin kojeg je otkrio Srbin

Foto: Damir Krajač/Cropix

U subotu se na Poljudu u terminu od 17.30 sati igra derbi susret 16. kola Supersport  HNL-a između Hajduka i Osijeka. U posljednje vrijeme više se od nogometa priča o suđenju koje je već godinama rak rana našeg nogometa. Posebno je na tapeti suđenje na utakmicama Hajduka i toliko spominjanu naklonost sudaca ‘majstorima s mora’ s odlukama u nekoliko posljednjih kola. I na nekoliko drugih susreta zaredale su sudačka greške pa se Bruno Marić ponovno odlučio na neobičan potez a kakva će biti reakcija Hajduka i njegovih navijača ostaje da vidimo.

Sve je zakuhalo suđenje na utakmici Lokomotive i Hajduka  može se okarakterizirati katastrofalnim, ponajprije zbog ne sankcioniranja gušenja igrača Hajduka igrača Lokomotive, dok Mario Strahonja tvrdi kako je Hajduk oštećen za penal, a s njim se ne slaže Draženko Kovačić, koji tvrdi da je sporni trenutak ostao u okviru domene glavnog suca susreta.

Stoga je Bruno Marić odlučio po treći put ove sezone da će jednu utakmicu HNL-a suditi  strani suci. Nakon utakmica Varaždin – Gorica, koju je sudio Bugarin, i Lokomotiva – Varaždin i na Poljudu ćemo gledati taj raritetni potez.

Sudačka komisija HNS-a, uslijed mnogih sudačkih repova iz kola u kolo, odlučila je derbi 16. kola delegirati Cipraninu Antoniju Menelausu i njegovim pomoćnicima, Tziortzisu Omirosu i Giorgouu Pavlovsu, dok će u VAR sobi biti Kostas Rovrrtas i Georgiou Charalambos.

Sudac kojem je povjeren derbi na Poljudu je Antonio Menelaus, a otkrio ga je Milorad Mažić, poznati sudac iz Srbije, koji je po završetku sudačke karijere dobio ponudu s Cipra da dođe i očisti njihovu korumpiranu sudačku organizaciju, a među mladim sucima u niži ligama pronašao je Menelausa, kojeg doživljava kao suca s vrhunskim potencijalom. 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI