BRUNO PETKOVIĆ: ‘Indexu ne dam ništa’, uslijedili komentari podrške: ‘Legendo, kralju!’

HNS

Zanimljiva snimka pojavila se na društvenim mrežama. Jednom prilikom Brunu Petkovića zaustavili su novinari i zatražili izjavu.

“Za koga?”, pitao je Petković, a novinari su se redom predstavili, 24sata , Novi list, Index.

Indexu ne dajem ništa. Oprostite. Nije ništa protiv tebe osobno”, odgovorio je Petković.

“Dobro, ali ja sam poslan ovdje, moram odraditi. Hoćeš mi reći razlog možda?”, viknuo je novinar Indexa dok je Petković već laganim korakom odlazio prema autobusu ne osvrćući se prema novinarima.

Komentari ispod ove snimke ubrzo su uslijedili dajući potporu Hrvatskom reprezentativcu; “Bravo kume”, “Vidiš da je savršen”, “Legenda”, “Potez dana Brune Petkovića”, no bilo je i onih koji misle drugačije;”Ovo mu je autogolčina..a ne gol, mlad je shvatit će”.

U moru pohvala i uzročno – posljedičnih  pretpostavki kojima se pokušalo odgonetnuti zašto zapravo Petković šuti za Index, najviše se istaknuo ovaj komentar: “To je momčad, to je odanost i ljubav prema suigračima i navijačima. Ovi dečki, ovaj grad, zaslužuju sve što se događa, ljudi svi na stadion pokazati da smo zajedno”, a u komentaru ispod stoji: “Jesam li dobro shvatio da je ovo zbog Stojanovića?”Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI