BRUTALNA PORUKA BABIĆA NAKON SJAJNOG NOKAUTA! Otkriveno kad će opet u ring i kada bi mogao na Hrgovića

Alen Babić odradio je još jednu fantastičnu borbu i nokautom u trećoj rundi srušio je Britanca Toma Littlea.

Stigao je tako do šeste pobjede u profesionalnoj karijeri.

“Primio je jako puno udaraca i mislim da sam slomio članke na šakama na njegovoj glavi. No, ja mogu još deset puta bolje od ovoga. On je rekao da želi u rat, ali to se nije dogodilo. Svi to kažu, a nitko ne ispuni. Ja želim izazov”, rekao je Babić, prenosi Net.hr.


“Želio sam ga srušiti već u prvoj rundi i dobro sam ga uzdrmao. Bio je teži od mene puno je vježbao, ali to nema veze s boksom. Ja boksam, ja nisam u teretani, ne mršavim, ne pazim na takve stvari, ja samo boksam.”

Naravno, neizostavna tema bio je Hrgović.“Hrgović se kladio protiv mene. Ha! Baš mi je drago što je izgubio novac. On je moj sunarodnjak, Hrvat, živimo dva kilometra jedan od drugoga, a on se kladi na Littlea. To samo pokazuje da pojma nema o boksu ni o povijesti boksa. Jako je dobar tehničar, ali protiv mene to nije dovoljno.”

Imao je Babić jasnu poruku za Hrgovića.

“Želim se boriti s njim kad se navijači vrate, da svi vide kako pada. On je fejk, bori se s vrećama za napucavanje, ljudima od 50 godina. Ali sve je OK, volim Hrgovića.”

Riječ je dobio i promotor Eddie Hearn.

“On je razarač, stara škola teškaškog boksa. Nikada nećemo saznati što on zaista može ako mu ne damo priliku na većoj razini, a on polako dolazi tamo. Ljudi se već raspituju za Babića, a on im ovako odgovara.”

Meč s Filipom Hrgović za sad nije opcija.

“Boksat će opet na eventu Whytea i Povetkina. Borba s Hrgovićem? Hrgović je za sada na malo višoj razini, a Babić tamo još treba doći, no na vrlo je dobrom putu.”

To znači da ćemo Babića u ringu opet gledati 30. siječnja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI