BUDE LI BRŽI OD JOSHUE I WILDERA HRGOVIĆ ĆE POSLATI JASNU PORUKU SVIJETU

Cropix

Najbolji hrvatski boksač će u svom najtežem meču dosadašnje profesionalne karijere 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji snage odmjeriti bivšim dvostrukim izazivačem za svjetsku titulu Ericom Molinom.

Meč je to koji je privukao posebnu pozornost i u stranim borilačkim medijima, djelomično i zbog toga što će se održati na spektaklu kojeg predvodi revanš Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza Jr-a.

U analizi ‘El Animala’ i Moline, ugledni Boxing News 24 da je ovo veliki iskorak za hrvatskog za hrvatskog borca, pogotovo kada se pogledaju njegovi prijašnji protivnici.

“Hrgovića se polako uvodi u ovakve borbe. Obično to kod boraca s olimpijskim iskustvom ide brže, ali to ovdje nije slučaj”, stoji na Boxing News 24 portalu koji dodatno upozorava 27-godišnjeg Hrvata.

“Molina ima udaračku snagu zbog kojeg ga se nikad ne smije otpisati. Pa on je uzdrmao jednog Deontaya Wildera u 2015. godini, a pored toga je i zaustavio puno uglednih boraca. Molina je odrađivao dobar posao protiv boraca nižeg nivoa, a gubio je od elitne konkurencije.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI