BURNE REAKCIJE NAKON DERBIJA: Iz Hajduka se žalili na suce, a evo što im je Bjelica odgovorio

screenshot

U susretu 27. kola Prve HNL Dinamo je kao gost u Splitu svladao Hajduk sa 1-0 (1-0). Strijelac jedinog gola bio je Gavranović u 26. minuti. Nakon napete utakmice dojmove su podijelili treneri Nenad Bjelica i Siniša Oreščanin.

Trener Hajduka bio je poprilični nezadovoljan sucem Batinićem koji je isključio njegova igrača Miju Caktaša koji je rukom u lice udario Šunjića koji ga je desetak metara vukao za dres.

“Bio je ugodan razgovor. Vjerojatno će ekspertiza pokazati da je zaslužen crveni karton. Međutim, Šunjić je Caktaša vukao nekoliko metara i po tome ispao pametan. Miji će to sigurno biti dobra lekcija”, rekao je trener Hajduka.

Komentirao je i utakmicu.

“Čvrst derbi i rovovska bitka. Spretna i sretna pobjeda protivnika. Iskusniji su bili i zabili taj jedan gol. Za nas je to bilo još jedno iskustvo. Neki su igrali prvi derbi u Splitu. Utakmica nije bila lijepa, a bilo je dosta intenziteta. Stvari koje smo željeli nisu bile na nivou, ali ipak derbi je derbi”, rekao je Oreščanin.



Hajduk je opet imao jalov napad.

“Ovo danas je veliko iskustvo i sigurno će puno značiti igračima. Rotacije su ključne za ovu momčad. Vidjeli ste i da smo s igračem manje pokušavali igrati. Utakmica je bila kontrolirana u našem smislu, ali neke stvari su trebale biti bolje. Zadovoljan sam i mislim da će puno naučiti iz ovoga”, veli trener Hajduka.

Bjelica veli da je pobjeda zaslužena.

“Obje ekipe su uložile puno zalaganja da dođu do pobjede. Mi smo na kraju zasluženo pobijedili taman za ovaj jedan gol. Čestitao bih svojim igračima na zalaganju i borbi. Do kraja smo dali sve od sebe. S igračem više smo mogli odigrati bolje, cijelu utakmicu nismo bili perfektni u napadu, ali smo obrambeno bili dobri”, rekao je Bjelica.

Nakon lošeg izdanja protiv Intera, Bjelica je grmio, a je li kritika urodila plodom?

”Kad pobijediš, ispadne da je. Ekipa je odigrala angažirano, ali igrački nije kako bih ja to htio. Ovakve utakmice su pune stresa, pogotovo protiv ovako dobrog protivnika koji dosad nije izgubio utakmicu na proljeće”, veli trener.

Bilo je ponešto problema u napadu.

“Nedostajalo nam je kreativnosti i lucidnosti u tim situacijama. Dok smo bili u egalu, dosta smo griješili. Vjerojatno je kumovala nervoza što u tom dijelu nismo bili perfektni. Vraćamo se kući s pobjedom protiv dobrog protivnika”, rekao je Bjelica.

Iz Hajduka su negodovali zbog suđenja…

“Mislim da je sudac odradio posao na dobar način. Uvijek se nešto protestira, ali to je sve u granici normale dok nema ružnih riječi”, veli trener Dinama.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI