ČAČIĆ I IGRAČI OPTIMISTI: ‘Ovo je Liga prvaka, odlučuju nijanse, u Zagrebu ćemo biti hrabriji i pametniji’

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

U 3.kolu skupine E Lige prvaka Dinamo je poražen na gostovanju kod Salzburga 1:0.

Jedini pogodak na utakmici zabio je Okafor iz penala u 71. minuti. Dinamu je ovo drugi poraz u tri utakmice u Ligi prvaka. U idućem kolu Dinamo će dočekati istog protivnika.

“Vjerojatno je bilo zaleđe kod gola Drmića, ne sumnjam u tu procjenu. Ovo je naše prvo poluvrijeme sa Salzburgom. Nismo bili pravovremeni u okretanju strane. U prvom dijelu smo imali dobrih trenutaka, dok su oni u drugom dijelu bili goropadniji. Nakon gola smo išli “va banque”. Ovo je Liga prvaka, odlučuju nijanse. Za tjedan dana ćemo biti pametniji, a, nadam se, i učinkovitiji, imamo još dva domaćinstva, jedno gostovanje, moramo gledati prema naprijed”, rekao je trener Dinama Ante Čačić za HRT nakon utakmice.

Izjavu je dao i Dinamov veznjak Luka Ivanušec.

“Znali smo da igramo protiv kvalitetne momčadi. Imali smo svojih prilika koje nismo iskoristili. Dogodio nam se taj nesretni penal. Možemo žaliti za svojim prilikama. Igraju presing i teško je iz njega izaći. Drmićev gol? Nisam vidio iz svoje pozicije. Ako je VAR procijenio da je zaleđe, onda jest. U Zagrebu ćemo izaći hrabrije i pokušati iskoristiti prilike, što danas nismo uspjeli napraviti”, rekao je za HRT Luka Ivanušec.

Potom je pred kamere stao i stoper Dino Perić. 

Odigrali smo dobru utakmicu. Oni su iskoristili svoje šanse, mi svoje nismo i kaznili su nas. Ovo je ipak veliko natjecanje, mi smo izgledali kvalitetno, ali promašili smo dvije mrtve šanse. Ostaje žal za bodovima, ali imamo još tri utakmice do kraja, dvije su na Maksimiru, gdje se mi odlično osjećamo. Nadam se da ćemo biti bolji u njima”, rekao je Dino Perić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI