ČAČIĆ POZIVA NA VELIKI OPREZ PA DAO I LOŠE VIJESTI: ‘Uzeli su nam pet bodova, a tri naša igrača su završila sezonu’

Foto: BORIS KOVACEV/CROPIX

Dinamo sutra na Praznik rada u Kranjčevićevoj od 19.05 igra susret 33.kola HNL-a protiv Lokomotive. Dinamo je lider napete utrke za prvaka ali sutra ga očekuje zahtjevan zadatak da nastavi pobjednički put. Nakon minimalnog slavlja protiv Gorice novi trener Ante Čačić najavio

“Ovaj je tjedan bio duži, iako smo utakmicu s kijevskim Dinamom iskoristili da nekim igračima damo potreban natjecateljski naboj. Raspoloženje je dobro, napravili smo dva uvjetno rečeno razvojnija treninga i bit ćemo spremni za utakmicu.” Čačić je komplimentirao Lokomotivi, koju je i sam vodio:

“Oni su ove kalendarske godine izgubili samo dvije od 12 utakmica, i to kod Hajduka i Rijeke Splitu. Moramo biti maksimalno odgovorni i imati kontrolu svih 90 minuta jer smo ove sezone već ostali bez pet bodova u dvobojima s Lokomotivom. Oni imaju hitre i brze igrače, bit će motivirani dokazati se protiv nas, ali ako budemo na našem nivou, velik sam optimist.”

“Svaka pobjeda, pa tako i ona kod Gorice u prošlom kolu, drži dobro ozračje, ali ništa nije gotovo. Još je 12 bodova u igri. Imamo nezgodan raspored jer nam dolaze Osijek i Hajduk, imamo nezgodno gostovanje u Kranjčevićevoj i onda još Šibenik gdje nikad nije lagano”, kazao je Ante Čačić.

Potom je još i otkrio da je za trojicu njegovih igrača sezona gotova zbog ozljeda. “Franjić, Štefulj i Bulat su završili sezonu i na njih ne mogu računati. Emreli je pak zbog ozljede ramena upitan za Lokose.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI