Čačić umjesto Mitrovića pozvao Matasa

Luka Stanzl/PIXSELL

Igrači će se okupiti 7. siječnja u Zagrebu, a istoga dana putuju u Kinu na turnir "China Cup". Prvu utakmicu igrati će 11. siječnja protiv Čilea, u drugom polufinalu sastaju se Island i Kina; poraženi će 14. siječnja igrati za 3. mjesto, a pobjednici dan kasnije za naslov pobjednika prvog "China Cupa"

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić oslobodio je Mateja Mitrovića reprezentativne akcije u Kini te je umjesto njega u selekciju pozvao braniča Osijeka Nikolu Matasa. Stoper Rijeke Matej Mitrović oslobođen je nastupa na China Cupu zbog rješavanja inozemnog angažmana, a reprezentaciji će se priključiti Nikola Matas iz Osijeka.

Podsjećamo, reprezentacija će se okupiti 7. siječnja u Zagrebu, a istoga dana putuje u Kinu gdje otvara turnir 11. siječnja protiv Čilea. U drugom polufinalu sastaju se Island i Kina; poraženi će 14. siječnja igrati za 3. mjesto, a pobjednici dan kasnije za naslov pobjednika prvog “China Cupa”.

Popis hrvatske reprezentacije za “China Cup”:
Vratari: Andrej Prskalo (Rijeka), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Josip Pivarić (Dinamo), Borna Barišić (Osijek), Mateo Barać (Osijek), Josip Juranović (Hajduk), Jakov Filipović (Inter), Toni Datković (Koper), Nikola Matas (Osijek)

Vezni: Josip Mišić (Rijeka), Luka Ivanušec (Lokomotiva), Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Šitum (Dinamo), Domagoj Antolić (Dinamo), Fran Tudor (Hajduk), Filip Ozobić (Gabala)



Napadači: Antonio Perošević (Osijek), Mirko Marić (Lokomotiva)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI