CAIN VELASQUEZ ULETIO LESNARU U RING: Došlo je do fizičkog obračuna…

Screenshot

WWE je priredio veliko iznenađenje svojim fanovima koji su jučer napunili dvoranu u Los Angelesu za priredbu imena “SmackDown”. Dok se u ringu nalazio bivši UFC prvak Brock Lesnar, na ulazu u dvoranu pojavio se legendarni Rey Misterio u društvu nikoga drugog nego Caina Velasqueza. Brock Lesnar pokazao je koliko se dobro snalazio u WWE-u svojim vrhunski odrađenim ponašanjem u ringu, odnosno stanju šoka koji je kvalitetno uspio odraditi. Lesnar je inače svoj najteži UFC poraz doživio upravo od Velasqueza. Bilo je to u listopadu 2010. godine, kad ga je Cain doslovno prebio, tim mu putem oduzevši pojas prvaka.

Ljutiti Velasquez na kraju je došao do ringa, gdje je brzo došlo do “okršaja” u kojem je Lesnar takoreći izvukao deblji kraj nakon ground n’ pounda. WWE prvak nakon toga se povukao iz ringa, u kojem je Velasquez ostao pozdravljati publiku.

Ovime je povratak Caina Velasqueza u UFC-oc Octagon dalji nego ikad. Poznato je koliko WWE dobro plaća, a koliko je manje znoja potrebno proliti nego za jednu UFC borbu. Naravno, kečerski treninzi također su teški i naporni, ali besmisleno je to usporediti s treningom za borbu gdje te netko može doslovno ubiti, prenosi Fight Site.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI