CARRILLO ‘NARBIJAVA’ ATMOSFERU ZA JADRANSKI DERBI: ‘Ne bojim se otkaza, a Rijeka nije favorit na Poljudu, mi imamo 12. igrača’

Foto: Hajduk.hr

Trener Hajduka komentirao je šanse Hajduka protiv Rijeke, a dotaknuo se mogućeg otkaza o kojem se govori zbog serije neuvjerljivih rezultata.

Pred Hajdukom je težak okršaj, u subotu u 17 sati im na noge stiže vodeća momčad HNL-a, Rijeka, a svoje dojmove o toj utakmici iznio je i trener Hajduka Joan Carrillo. Trener Hajduka komentirao je šanse Hajduka protiv Rijeke, a dotaknuo se mogućeg otkaza o kojem se govori zbog serije neuvjerljivih rezultata.

“Analizirali smo utakmicu s Osijekom, ali smo se više usredotočili na utakmicu s Rijekom. Ostavili smo sve loše iza nas i okrenuli se budućnosti. Svjestan sam kako je ovo važna utakmica i kako igramo protiv momčadi koja je neporažena u prvenstvu, ali to je samo dodatni motiv mojim igračima i nadamo se da će Rijeka pokleknuti”, kazao je Carrillo.

Otkrio je kako zbog ozljeda ne konkuriraju Juranović, Kožulj i Terzijev, a evo što planira. “Igramo derbi protiv protivnika koji će od nas tražiti maksimum. I mi ćemo, kao i oni, dati maksimum, zato će to biti tvrda utakmica iz koje ćemo, nadamo se, mi izaći kao pobjednici”, kaže Carrillo, pa naglašava kako neće biti značajnih promjena, ali da su se vježbale neke nove opcije.

U Rijeci igraju četiri bivša hajdukovca, ali Carrillo kaže kako ne gleda tako na to, već da su mu njegovi igrači najvažniji. “Meni su moji igrači najbolji, druge ne poznajem niti želim o njima. Razmišljam ja o njima kao o momčadi, ali svoje igrače smatram najboljima”, kratko će trener Hajduka.

Carrillo nema dobar učinak, skupio je tek sedam bodova u pet utakmica, a evo kako komentira mogući otkaz o kojem se već dosta piše. “Ma ne bojim se ničega. O otkazu ne razmišljam, sretan sam ovdje, profesionalac sam i optimist. Plaćaju me da napravim nešto bolje. Svjestan sam kritika prema meni i igračima, ali igračima je dužnost pokazati da im je čast nositi dres Hajduka”, kaže Carrillo.



Bilo je dosta kritika na račun vratara i još pojedinih igrača u momčadi, pitanje je hoće li koga mijenjati? “Trener vratara odlučit će tko će braniti, nije samo vratar kriv, ali radimo na tome da se greške poprave. U porazu protiv Osijeka nije samo jedan igrač bio krivac, u pitanju je cijela momčad”, objašnjava Španjolac.

Je li Rijeka favorit na Poljudu?

“Pa ne slažem se s tim da je Rijeka favorit, njihova prednost pada u vodu onog trenutka kada sudac svira početak. Imamo prednost domaćeg terena tu su i naši navijači, ne bih baš rekao da su favoriti. Meni je to dovoljan motiv to što je Rijeka neporažena, pa vjerujem i igračima”, veli Carrillo.

Za kraj je poslao poruku navijačima. “Nama su navijači jako bitni, oni su naš dvanaesti igrač, ako svi zajedno djelujemo, doći će i razultat. Siguran sam da će biti ponosni na Hajduk sutra”, tvrdi Carrillo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI