Čelnik Crvene Zvezde: ‘Bolji smo od Dinama!’

Marko Djurica/Reuters/Pixsell

Grupna faza Lige prvaka je kompletirana. Sinoć su se plasirala i posljednja tri kluba: Ajax Amsterdam, Club Brugge i Slavia Praha. Teže od očekivanog, prošlogodišnji polufinalist Ajax prošao je ciparski APOEL konačnim rezultatom 2-0. Obzirom na kompletnu sliku koji će se sve klubovi natjecati u ovogodišnjoj Ligi prvaka, tako su počele i želje se iskazivati.

Nakon što su uspješno apsolvirali švicarski Young Boys, Crvenoj Zvezdi će ovo biti druga sezona zaredom u najelitnijem europskom natjecanju te će nalaziti u četvrtom ‘šeširu’. Obzirom da se Dinamo nalazi u trećem ‘šeširu’, jasno je kako bi se mogao dogoditi sraz ovih dvoje starih znalaca.

Beogradski klub održao je konferenciju za medije te je izjavu dao i čelnik Mirsad Tersić.

‘Željeli bismo Dinamo Zagreb u istoj skupini. Na terenu bismo pokazali tko je bolji, a to smo mi. S druge strane, ovakve utakmice povukle bi i druge stvari koje nisu povezane s sportom te to svakako ne bismo voljeli.’

Pogledamo li unazad, Crvena Zvezda i nije baš uspješnija od Dinama. Iako su u zadnje dvije sezone ušli u grupnu fazu Lige prvaka, Dinamo je ipak s druge strane redovan gost europskih natjecanja. Također, Dinamo Zagreb prošle je sezone igrao osminu-finala Europske Lige te je dosta igrača iz prošlogodišnjeg rostera zadržano i pridodano par potrebnih akvizicija.



U svakom slučaju, ako kuglice u Nyonu spoje ova dva kluba, zagarantiran je spektakl starih znalaca.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI