Červar objavio popis za Srbiju, šestorica otpala

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Hrvatska prvu utakmicu na prvenstvu kojem je domaćin igra sutra protiv Srbije. U splitskoj skupini su još Švedska i Island

Hrvatsku u petak očekuje prva utakmica Europskog prvenstva, a Červaru i ekipi protivnik će biti Srbija u Spaladium Areni. Izbornik je tom prigodom objavio i konačan popis igrača na koje će računati, a s njega su otpala šestorica igrača.

Dan prije velikog derbija u Splitu izbornik hrvatske reprezentacije sazavao je press konferenciju za novinare na kojoj je otkriveno kako će početak Eura proći bez vratara Pešića, Halila Jagnjeca, Denisa Buntića, Šime Ivića, Marina Marića i Tina Kontreca.

“Želio bih napomenuti da ovi koji sad nisu na popisu su na čekanju i u svakom trenutku mogu uskočiti u sastav jer su pravila takva da možemo u Splitu promjeniti dva igrača, dva u Zagrebu i u polufinalu i finalu još dva”, rekao je izbornik nakon što je izdiktirao kojih 16 kreće u lov na zlato, pišu 24 sata.

U Splitu je Červar na raspolaganju do posljednjeg dana priprema imao 22 igrača, no valja napomenuti kako tijekom prvenstva može mijenjati čak šestoricu. Dvojica se mogu zamijeniti u prvoj fazi, nakon utakmice sa Srbijom, druga dvojica se mogu u drugoj fazi, a ostali u finalnim danima turnira. U momčad mogu upasti svi igrači s proširenog popisa od 28 igrača što znači da Euro potencijalno nije izgubljen ni za Vuglača ili Filipa Ivića…

GOLMANI:  Alilović, Stevanović
PIVOTI: Vori, Musa
LIJEVA KRILA: Mihić, Štrlek
DESNA KRILA: Horvat, Čupić
LIJEVI VANJSKI: Mandalinić, Mamić
DESNI VANJSKI: Kopljar, Stepančić
SREDNJI: Duvnjak, Karačić, Cindrić
OBRANA: Gojun



Facebook Comments

Loading...
DIJELI