ČERVAR ŽALI ZA JEDNOM STVARI NAKON POBJEDE! ‘Drago mi je da smo njega afirmirali’

hrs

Hrvatska je pobjedom 31:27 protiv Mađarske krenula u EHF Euro kupu. Bila je to prva utakmica Kauboja još od utakmice na Europskom prvenstvu u siječnju.

“Zadovoljan sam pobjedom, to je put, pobjednički put kojim nastavljamo iz Stockholma. Vidljivo je da su igrači u različitim formama, neki su u izolaciji bili, neki ni ne igraju i bilo je važno da izdržimo u takvim uvjetima, još bez gledatelja što mi je jako žao jer smo u Osijeku uvijek sjajno primljeni, kao i drugdje”, rekao je za HRT izbornik Lino Červar pa se osvrnuo na Ivana Martinovića koji je zabio šest golova.

“Pokušavamo dobiti nove igrače. Drago mi je da smo afirmirali Martinovića, ne igra obranu u Hannoveru i zato sam mu dao šansu ovdje jer želimo napraviti igrača u oba pravca”, zaključio je Červar.

Kratko se oglasio i Martinović.

“Ovo je san svakog igrača, stvarno mi je čast da igram zajedno s Duvnjakom, Cindrićem i ostalima tako da sam najsretniji trenutno.”



Baš kao i Martinović, šest golova dao je Manuel Štlek.

“Bila je lijepa utakmica za gledanje iako su bili izmijenjeni sastavi. Isprobavali smo dosta toga, čak ja danas i na prednjem. Pokazali smo se u dobrom svjetlu s velikom širinom makar nismo u natjecateljskom ritmu. Prednjeg vježbam u Veszpremu iako to nije na ovakav način, već na španjolski.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI