CIBALIA IMA NOVOG TRENERA: Vinkovačku momčad preuzeo bivši igrač Dinama i Hajduka

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Fenjeraša HNL-a preuzeo je legendarni HNL-ovac i bivši napadač, Dinama, Zagreba, Hajduka, Segeste i naravno Cibalije...

Cibalia je službeno objavila ime novog trenera nakon što je prošlog tjedna smjenila austrijskog stratega Paculta koji je vodio vinkovačku momčad u svega pet utakmice. Fenjeraša HNL-a preuzeo je legendarni HNL-ovac i bivši napadač, Dinama, Zagreba, Hajduka, Segeste i naravno Cibalije, Mladen Bartolović.

“Ime koje, zapravo, i ne treba posebno predstavljanje, no Mladen Bartolović u Vinkovce je stigao još početkom sezone 1998./1999., a u dresu Cibalije debitirao 9. kolovoza 1998. godine u domaćem susretu s Rijekom. U ožujku iduće godine upisuje svoj prvi pogodak, a na taj način nas je uveseljavao čak 58 puta u 255 službenih nastupa. Osim što je najbolji strijelac Cibalije u HNL-u, nalazi se na trećem mjestu popisa igrača s najviše nastupa u najdražem dresu. Svoj trenerski posao započeo je u Cibaliji i to s mlađim uzrastima, sjajne rezultate nizao je s juniorima, a bio je i pomoćnik prvom treneru Damiru Milinoviću”, objavila je Cibalia.

Bartolović je bio pouzdan napadač neupitne kvalitete, čemu svjedoči činjenica da je igrao za sve najveće klubove u Hrvatskoj, a godinama je nastupao i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI