ĆIRINA ANALIZA DEBAKLA VATRENIH! Uočio je nešto važno: ‘Znam točno što nedostaje’!

screenshot

Znam, sad bi svi htjeli da ja udarim po igračima, izborniku, Savezu, svemu”… Dočekao nas je tim riječima bivši izbornik Ćiro Blažević.

Ne, nećete od mene čuti gluposti. Jer, glupost je sada kritizirati da ništa ne valja, jest da je rezultat loš, a i u sportu nema tragedije. Ovo što smo sad vidjeli tek je problem za izbornika Dalića koji je pristupio smjeni generacija, na samom početku je taj proces i nije mu lako”.

Inače ste skloni tvrdnjama da je uvijek kriv trener, kao što je i zaslužan?

Ma naravno, ali nekad ne možeš iz situacije koja ti se nametnula. Mislim, možeš, ali ti treba vremena. Evo, sad je momčad bila strahovito hendikepirana. I oni koji su bili na dispoziciji kao Kramarić i Rebić, nisu bili tu”, veli nam Ćiro i onda ističe da Vatreni i dalje nemaju golgetera…

Nekad puno znači i kada ti fali jedan, a kamoli pet igrača, ali i pored svega, to je moglo biti i potpuno drugačije da smo zabili golove odmah na početku. No, da bi ga zabio, trebaš imati golgetera”, apostrofira Blažević.



Priča nam sve to Ćiro i nastavlja;

Kad je procurilo, procurilo je do kraja i doživjeli smo gadan poraz, ali on bi trebao poslužiti kao novi impuls i pozitivna reakcija koju će sigurno Dalić napraviti. Ovi koji su se oprostili su dali svoje i na njih ne možemo više računati, ali nije bilo Rebića, Kramarića, nije bilo Lovrena, golman nije imao svoj dan, puno toga se lošeg poklopilo”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI