CIRKUS U UFC-U: Nate Diaz se odbija boriti zbog sumnje da mu smještaju

Foto: Twitter

Nate Diaz je objavio kako se ne želi boriti na priredbi UFC 244! Silno očekivani meč sa Jorgeom Masvidalom stavljen je pod upitnik zbog Diazovog pada na doping testu.

“Neću doći u New York na tjedan borbe jer su rekli da sam bio pozitivan na povišene razine neke supstance za koju tvrde da su mogle biti uzrokovane kontaminiranim suplementima. To su lažne optužbe i neću se boriti dok god UFC, USADA (ili tkogod bio tko se sad zaj…va sa mnom) ne ispravi” – objavio je Nate Diaz.

Glasnogovornik agencije za antidoping, Adam Woullard, objavio je kako ‘UFC i USADA skupljaju informacije i uskoro će se obratiti priopćenjem. Diaz je još objavio kako ne želi to zataškati.

“Sugerirali su mi da sve sakrijem! Ali neću. Jer nisam kao varalice koje šute dok borba ne završi, dok im lova ne bude isplaćena. Briga me za novac, on nije iznad mog dostojanstva i ostavštine. Neću sudjelovati u ovom sranju. Neću biti tih i čekati da to riješim nakon borbe. To je varanje. Na borbama se vidimo kad sve ovo završi” – poručio je Diaz navijačima.

No borba još uvijek nije otkazana. Jedan od glavnih novinara za MMA Ariel Helwani objavio je kako Diaz nije suspendiran te da još postoji mogućnost da se borba održi. Vrlo vjerojatno je ta odluka na samom Nateu Diazu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI