ĆIRO O POBJEDI PROTIV ŠKOTSKE: Znao sam da Hrvatska ne može završiti u blatu! Sad će Europa tek vidjeti što su Vatreni!’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska je slavila 3:1 protiv Škotske i tako prošla u osminu finala Eura u najboljem stilu. Vatreni su oduševili, bila je to utakmica koja je podsjetila na Rusiji, apsolutno su briljirali na terenu.

Jedan od onih koji nije mogao sakriti emocije definitivno je i bivši hrvatski izbornik.
”Modrić nam je opet pokazao da je jedan od najboljih nogometaša svijeta, a Dalić je potvrdio vrhunsku trenersku klasu”, ispalio je od prve Ćiro Blažević za Dnevno.hr.

”Što ćete sad napisati, da nitko ne valja”?

“Znao sam, znao sam, znao sam da ne može ova Hrvatska pod Dalićem završiti u blatu. Sad će Europa tek vidjeti tko je i kakva je Hrvatska. Što su svi kritičari mislili? Da smo zaista zadnja rupa na svirali. Mi imamo svoju igru, možda je naizgled spora, ali nije bezidejna. Za takvu igru potrebno vam je samopouzdanje. Znam što pričam. Sve najbolje momčadi svijeta žive od samopouzdanja”, vikao je Ćiro.

Zamolio je da ovo istaknemo:



”Dalić je sve super postavio, Juranović je bio impresivan, Petković je odlagao lopte za golove, Modrić je bio general, a Dalić admiral. Ovo je bila utakmica, pa da smo igrali i protiv limene glazbe ZET-a u kojoj rade živci. I tu smo bili jaki. Kud i kamo ranije smo sve mogli završiti, ali zajebali smo”, rekao je i dodaje:

“Umjesto da ispucamo loptu u zrak sami smo im asistirali za izjednačenje. A onda smo popizdili. Bilo mi je to lijepo za gledati. I drago mi je zbog Dalića i te njegove djece.”
Do kud može sad Hrvatska?

‘Sad će svi slaviti, a u meni tuga!’

“Do Gige u šupi! Gluposti me pitate. Sada kada su naši dečki dobili injekciju samopouzdanja ne vidim gdje im je kraj. Sad će svi slaviti, a meni tuga u srcu, što su sve pisali i o treneru i o izborniku. Neka, to je isto bio motiv”.

Dobro Ćiro, je li ovo povijest?

“Jest. Samo vi to ne razumijete. Ovo je turnir, a na turniru se neke stvari drugačije događaju nego u kvalifikacijama. Mi smo isto čudan narod, da smo prvaci Europe na penale u finalu mi bi pisali koji su nam vrag trebali penali?”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI