Ćiro opet na trenerskoj klupi! Preuzima momčad za koju niste ni znali da postoji!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Malo tko je očekivao da će se 82-godišnji Ćiro ponovo upustiti u trenerski posao

Legendarni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Ćiro Blažević, već se nekoliko godina ne bavi trenerskim niti izborničkim poslom. ‘Trener svih trenera’ uživa u zasluženoj mirovini, ali je i dalje sveprisutan u nogometnom svijetu, vrlo dobro upućen u sve trendove i prati sve događaje na nogometnoj sceni.

No, malo tko je očekivao da će se 82-godišnji Ćiro ponovo upustiti u trenerski posao. Ipak i to se dogodilo. Naime, Ćiro bi trebao preuzeti momčad Sloge iz Siminog Hana. “Ćiro nas je jednom odveo u Premier ligu sa Slobodom, nije isključeno da to sad napravi i sa Slogom”, rekao je čelni čovjek BiH drugoligašam, Azmir Husić.

Mogu vam reći da sam izuzetno raspoložen za povratak u BiH nogometa. Ma samo bih u BiH otišao trenirati i raditi”, rekao je Ćiro za Klix.

Ćiro je ranije surađivao s Husićem kada je trenirao tuzlansku Slobodu.

Azmir Husić je vrlo nadaren za ono što radi. Siguran sam da će uspjeti. Bio bih počašćen da nas opet spoji nogomet, ovaj put u Slogi”, kazao je Ćiro.



Ćirin novi angažman još nije sto posto dogovoren, ali čini se kako bi ipak mogao preuzeti Slogu.

Ne mogu reći da je Ćiro sigurno novi trener, ali u povratku iz Berlina svratit ću u Zagreb kako bismo popričali”, rekao je Husić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI