ĆIRO OTKRIO U KAKVOM SU ODNOSU MAMIĆ I MIŠKOVIĆ: ‘Ne bi bilo dobro to pisati, ali takve poklone nije dobivao ni Tuđman’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Ćiro, reklo bi se od pamtivijeka, njeguje toplo-hladni odnos s nekadašnjim izvršnim predsjednikom Dinama i dopredsjednikom HNS-a, a danas samo savjetnikom zagrebačkih plavih.

‘Trener svih trenera’, Ćiro Blažević, voli tu i tamo iznijeti kakvu pikanteriju o životu Zdravka Mamića. Ćiro, reklo bi se od pamtivijeka, njeguje toplo-hladni odnos s nekadašnjim izvršnim predsjednikom Dinama i dopredsjednikom HNS-a, a danas samo savjetnikom zagrebačkih plavih. Nekad ga pohvali, nekad ga ‘izriba’, a ovoga puta za Sportske novosti otkrio je, nekako prigodno uoči derbija Dinama i Rijeke, u kakvom su zapravo odnosu Zdravko Mamić i predsjednik Rijeke Damir Mišković.

“Bili su prijatelji… Sad ću vam kazati jedan detalj. Ne bi bilo dobro to pisati, znate kakvi su ljudi, ali samo da vidiš kakav je Mišković mangup. Slučajno sam živi svjedok ovoga što ću ti sad ispričati. Bio sam u Maksimiru, dolazi Mišković koji zna da je Mamić alfa i omega. Bio je svjestan da ništa ne može bez Mamića, da je bez njega teško egzistirati. Dolazi on kod Mamića, a njegov vozač nosi paketić. Vidim ja sat… I to kakav. Po meni je najbolji na svijetu Patek Philippe, a ovaj koji je Mišković poklonio Mamiću je Audemars Piquet, treći sat na svijetu. Kaže meni Mamić: ‘Ajde, kume, pogledaj kakav je to sat.’ Uzmem ga ja u ruku i kažem: ‘Ovaj košta 70 tisuća švicarskih franaka!’ Kaže Mamić: ‘Pa kako je tako skup?’ Zove nekog svog da i on pogleda, a ovaj kaže: ‘Ma nije 70, nego 75 tisuća…’ Takve poklone ni Tuđman nije dobivao! E sad su samo kurtoazni prijatelji”, prepričao je Ćiro za Sportske.

Objasnio je potom što mislio pod time, ‘kurtoazni prijatelji’…

“Pa gdje će Mamić pustiti sve te silne pare koje može donijeti Liga prvaka?! Kaže meni Zdravko: ‘Ćiro, više bih volio ovo prvenstvo nego sva ova koja smo osvojili”, zaključuje Blažević.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI