ĆIRO UŽIVAO U DERBIJU RIJEKE I DINAMA: Evo tko je Blaževića najviše impresionirao i što kaže o raspletu prvenstva

Photo: Filip Brala/PIXSELL

Nakon utakmice porazgovarali smo s 'trenerom svih trenera' Ćirom Blaževićem koji je netremice je gledao derbi Rijeke i Dinama...

Rijeka i Dinamo odigrali su remi na Rujevici u 27. kolu Prve HNL. Riječani su poveli sjajnim golom glavom Andrijaševića u 68. minuti, a Dinamov Alžirac El Arbi Soudani poravnao je u sutonu utakmice prekrasnim ‘škaricama’. Dinamo je tako i dalje u zaostatku za Rijekom četiri boda i prvenstvo će ostati neizvjesno do samoga kraja.

Nakon utakmice porazgovarali smo s ‘trenerom svih trenera’ Ćirom Blaževićem koji je netremice je gledao derbi Rijeke i Dinama…

“Impresionirao me sjajan ritam ove utakmice koja može poslužiti kao prava reklama za Prvu HNL. Ovako, Rijeka je bila bolja, zaslužila je pobjedu, no momčad koja pokaže karakter i izjednači u smiraju utakmice zaslužuje uvijek bod. Najbolji čovjek na terenu bio je vratar Domagoj Livaković, on je zaslužan što je Dinamo dugo držao u igri, kada se nije snalazio na terenu”, kazao nam je Blažević.

Ćiro misli kako prvenstvo još nije gotovo. “Mislim da prvenstvo još nije odlučeno, Rijeka je imala meč loptu koju nije iskoristila. Dinamo će se truditi dočekati grešku Riječana, biti će nam zanimljivo. Meni je ipak najdraže da je zbog ritma i atmosfere na stadionu ova utakmica nalikovala na one koje sredinom tjedna gledamo u europskim utakmicama. Uživao sam”, poentirao je Ćiro.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI