CRO COP DEMOLIRAO MARTINEZA! Brutalnim laktom raskrvario Amerikanca, suci prekinuli meč!

Najbolji hrvatski MMA borac, Mirko Filipović, ove nedjelje upisao je novu pobjedu u svojoj bogatoj karijeri. U  51. meču u slobodnoj borbi, protivnik mu je bio Amerikanac Roque Martinez. Uoči meča koji se održao u japanskoj Saitama Areni u sklopu Rizinova turnira Mirko je bio svega 400 grama teži od Amerikanca.

Cro Cop se vratio borbama nakon teške ozljede i operacije koljena, od koje se na kraju čudensno oporavio u svega nekoliko mjeseci i na kraju svladao svog protivnika u meču na tri runde prema Prideovim pravilima u kojem prva runda traje 10 minuta.

Filipović je svladao svog protivnika već u prvoj rundi. Borci su prvo izmijenili nekoliko vrlo teških udaraca. Martinez je middle-kickom nekoliko puta dohvatio Mirka, a dobio je Cro Cop i par udaraca u glavu. S druge strane Mirko je Martineza dobro izduarao low-kickom, sjeo je i koji high-kick, ali dokrajčio ga je brutalnom serijom udarca u glavu.

Nakon nekoliko minuta prve runde Martinez je stisnuo Mirka u kut, a Cro Cop je tada ispalio seriju udaraca u glavu protivnika i završio ju brutalnim laktom koji je raskrvario glavu Martineza. Suci nisu imali izbora, poštovali su pravila i prekinuli meč zbog obilnog krvarenja.



Cro Cop je nastavio sjajan niz od osam uzastopnih pobjeda i to u 44. godini života.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI