CRO COP SE VRAĆA U RING! Mirko dogovara oproštajnu borbu

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Cro Cop se oporavio od teške ozljede i čini se kako je spreman boriti se već krajem godine, dakle uskoro

Mirko Filipović se vraća u ring ili kavez, još nije definirano, ali najavio je povratak. Premda je već nekoliko puta završavao karijeru, Mirko je najavio mogućnost povratka. Cro Cop se oporavio od teške ozljede i čini se kako je spreman boriti se već krajem godine, dakle uskoro.

Trenutno nema ništa. Rekao sam da bih volio odraditi oproštajni meč s Fedorom. No, od toga neće biti ništa. Ali vjerojatno ću odraditi. Imam nekoliko poziva, ali definitivno sam se odlučio za Japan. Trenutačno sam u pregovorima pa ne mogu više ništa reći. Planira se za Novu godinu”, kazao je Filipović gostujući na Novoj TV.

Mirko je imao velikih problema s koljenom. “Veliki problem. Eto, uspio sam to sanirati, nevjerojatno. Odradio sam jedan zahvat transplatacije matičnih stanica, prvi u Hrvatskoj. Meni je zapravo za cijelo koljeno narasla nova hrskavica. Nevjerojatno, definitivno budućnost medicine”, rekao je Cro Cop.

Komentirao je i kakvi su novi i mladi hrvatski borci i ima li možda netko tko iskače?

Imamo mi vrlo dobrih kvalitetnih boraca pred kojima je budućnost. Ja bih izdvojio Antu Deliju, koji ima najveći potencijal kod nas. Vjerujem da će uskoro imati debi u Japanu. On je po mom sudu definitivno budućnost teške kategorije u slobodnoj borbi. Čovjek je nevjerojatan talent u tjelesnom smislu. I nema nikakav strah”, izjavio je Mirko Filipović.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI