DALIĆ EKSPRESNO REAGIRAO NAKON LOŠIH VIJESTI IZ MADRIDA! Stiže zamjena za Modrića, nakon transfera čeka svoju šansu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon što je stigla vijest da Luka Modrić neće biti na raspolaganju za gostujuće utakmice hrvatske reprezentacije protiv Rusije i Slovačke u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, izbornik Zlatko Dalić reagirao je brzo. Kako je objavio Hrvatski nogometni savez, aktiviran je pretpoziv Lovri Majeru koji će u hrvatskoj momčadi za dolazeća dva susreta dobiti svoje mjesto kao zamjena za ozlijeđenog kapetana Vatrenih.

Podsjetimo, Hrvatska protiv Rusije igra u srijedu u Moskvi, a ogled sa Slovačkom u Bratislavi na rasporedu je za tjedan dana, sljedeće subote.

Hrvatski reprezentativci će na okupu biti u ponedjeljak. S njima će biti i Majer, 23-godišnji veznjak napadačkog usmjerenja koji je ranije ovog tjedna otišao iz Dinama i predstavljen je u francuskom Rennesu, svojem novom klubu.

Nakon predstavljanja u novom klubu Majer stiže na okupljanje reprezentacije i nadat će se prilici na terenu u naredne dvije utakmice.

Do sada je za najjaču hrvatsku reprezentaciju odigrao jednu utakmicu. To se dogodilo još u svibnju 2017. protiv Meksika u Los Angelesu, kada je zaigrala praktički pričuvna hrvatska momčad, s igračima iz drugog plana, a završilo je s 2:1 za Vatrene. Tadašnji izbornik Ante Čačić uveo je Majera tek u sudačkoj nadoknadi na kraju utakmice, pa je donedavni dinamovac bio u akciji samo jednu minutu.



Nada u Modrićev oporavak

Majer dolazi i probit će se izboriti za svoje mjesto na terenu, a u slučaju Modrića, Hrvatska će se nadati oporavku kapetana barem za treću utakmicu dolazećeg ciklusa u kvalifikacijama, protiv Slovenije na Poljudu.

Susret u Splitu na rasporedu je za tjedan i pol, 7. rujna.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI