DALIĆ MORAO UVESTI UDARNE SNAGE: Hrvatska slomila Maltu za prvo mjesto! Pogledajte sva tri gola

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska je pobjedom protiv Malte 3:0 na Rujevici završila prije dio ciklusa utakmica u kvalifikacijama za SP iduće godine u Kataru.

I nakon šokantnog poraza od Slovenije stigli smo i druge pobjede i sa šest bodova  završili smo na prvom mjestu skupine zbog poraza Rusa u Slovačkoj. Još ranije Cipar je iznenadio Sloveniju slavivši 1:0.

Glavne vedete ušle s klupe i  donijele pobjedu

Hrvatska se u prvom poluvremenu mučila protiv Malte i prvo poluvrijeme je završeno 0:0.  Vlašić je imao sjajnu priliku odmah an startu na samom otvaranju utakmice, a Maltežani su poludjeli na nedosuđeni jednaesterac nakon igranja rukom Juranovića. Pašalić je zatresao gredu, no igra ipak nije bila na željenoj razini. Onda je polovicom drugog poluvremena Dalić ubacio Modrića, Perišića, Brekala, trojac koji je riješio utakmicu.

Prvo je Perišić sjajno zakucao loptu u mrežu nakon ubacivanja Barišića u 62. minuti, da bi potom Modrić realizirao penal u 76. minuti za 2:0. Konačni rezultat i pobjedu za preuzimanje vodstva na tablici osigurao je Brekalo na asistenciju Perišića.



Sve golove s utakmice Hrvatska Malta pogledajte OVDJE.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI