DALIĆ NAJAVIO OKRŠAJ SA SLOVENIJOM: Opet nije moglo bez pohvale za našeg najboljeg igrača! Luka je posebna kategorija

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Vatreni kreću u kvalifikacije za SP u Kataru iduće godine. Na startu nas čeka žestok tempo, u kratkom roku igrat će tri utakmice. Sutra nas čeka Slovenija pa nakon toga selimo u Rijeku na susrete protiv  Cipra u subotu i Malte idućega utorka.

Pred novinarima utakmicu su najavili izbornik Zlatko Dalić i Dejan Lovren. Prvi je riječ uzeo Lovren i istaknuo koji je recept za sutrašnju utakmicu protiv Slovenije.

IZNIO FORMULU S KOJOM ŽELIMO SRUŠITI SLOVENIJU


“Trebamo igrati visoko, snažno i pametno. To je recept“, kazao je Zenitov stoper na startu u najavi utakmice.

Secirajući snagu Slovenije i otkud prijeti najveća opasnost Lovren nije puno dvojio. Sjani veznjak Atalante bit će nam najveći izazov no to je i sjajni Jan Oblak na golu.”Slovenija je odlična ekipa s nizom dobrih igrača, a Iličić je prva zvijezda. Sjajno igra u Atalanti, ali sve ovisi o nama.”

”Moramo dovršiti kvalifikacije pa se pripremati za Euro jer ništa nas više ne može iznenaditi. Počele su kvalifikacije za SP, a Euro nije odigran.”

Lovren je jako zadovoljan činjenicom što su se u momčad nakon dugo vremena vratio Šime Vrsaljko.

“Sretan sam što se vratio Šime Vrsaljko jer je važna karika i dobri duh naše reprezentacije. Nadam se njegovu ostanku još nekoliko godina”, zaključio je Lovren.

Potom je svoje viđenje iznio i izbornik Dalić koji je i sma priznao da Hrvatska nije u najidealnijoj poziciji i stanju.

“Nismo u nekoj pravoj situaciji, ali oni su domaćini te imaju moj respekt. Nema ‘lako ćemo’, nema laganih utakmica, ali nema ni ključnih bitno je ostati ozbiljan.”

”Luka je sretan i zadovoljan, Luka je čudo. Profesionalac i znam da će biti na razini na kakvoj je u Realu. Nadam se da će ostati do Katara”, komentirao je izbornik Luku Modrića.

”Nedostaju nam Rebić i Petković, ali imamo dobrih igrača koji ih mogu zamijeniti. Pokazat ćemo pravu snagu i fokus na kvalifikacije, a onda razmišljati na Euro. To je tek na redu u lipnju”, zaključio je izbornik  najavljući sutrašnji start kvalifikacija.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI